Kentaur A/S

Kentaur A/S

Firmadomicil i to etager til Kentaur A/S i Fredericia.

Bygningen på i alt 420 m2 består af 10 moduler opstillet i to plan samt et modul, der fungerer som forbindelsesgang mellem eksisterende byggeri og det nye modulbyggeri. Facaderne er beklædt med sortmalet træ, og taget er udført i tagpap. Døre og vinduer har hvide rammer.

I den indvendige del er bygningen indrettet med kontorer, mødelokale, toiletfaciliteter, kopiafsnit og trapperum, der forbinder de to etager. De store glaspartier på alle sider af byggeriet sikrer et godt lys i alle rum. Udvendig er der monteret solafskærmning, der kan rulles for vinduerne efter behov.

Løsning er leveret i totalentreprise.

Fra vi sagde GO og overlod projektet (inklusive kontakt til kommunen og brandmyndigheder m.m.) til DesignModul, kørte alt stort set gnidningsløst – og endnu mere imponerende er opfyldelsen af deadline – det var stort set på aftalt klokkeslæt. Vi har nu ”boet” godt et år i bygningen og er fuldt tilfreds med hensyn til arkitektur, funktionerne og det leverede ”produkt” – alt er, som det skal være, og småtingene er blevet rettet prompte og professionelt. Skal vi udvide, kan vi på simpel vis tilføre yderligere m2 uden de store problematikker. Kunder og besøgende i huset er tillige dybt imponerede over løsningen. Kentaur A/S kan inderligt anbefale modulløsningen og DesignModul.

Christian Beirholm – Manager, Partner
3. maj 2010

Moduler: 10 moduler
Areal: 420 m2
Bygherre: Totalentreprise
Adresse: Blytækkervej 20 – 7000 Fredericia
Byggetid: 5 måneder
Hent datablad: Kentaur – Kontorer (PDF)
Hent reference: Kentaur – Testemonial (PDF)