Modulbyggeri

Modulbyggeri

DesignModul producerer industrielt fremstillet byggeri i moduler til mange forskellige formål. Modulbyggeri, kendt som pavilloner, var tidligere midlertidige løsninger, men i dag har modulbyggeri i træ og stål vundet indpas som permanente løsninger i høj kvalitet og flot design – og ofte med et spændende arkitektonisk udtryk. Alle vores løsninger er individuelle og tilpassede de ønsker og behov, den enkelte kunde har.

Præfabrikeret modulbyggeri er en fleksibel form for byggeri, hvor kombinations- og anvendelsesmulighederne er utallige. Modulerne/pavillonerne kan bygges i etaper og sammensættes efter behov. Leveringstiden er kort, da byggeprocessen kan ske sideløbende med klargøringsarbejdet på byggepladsen.

Blandt de mange fordele ved modulbyggeri finder du blandt andet:

  • Flot design
  • Individuelle og fleksible løsninger
  • Kortere byggeperiode
  • Ingen indbygning af fugt
  • Sundt indeklima
  • Lavt energiforbrug
  • Let at udvide

Hos DesignModul fremstiller vi moduler og pavilloner året rundt, da hovedparten af produktionen foregår under tag i vores opvarmede produktionshaller. Vi samarbejder med nøje udvalgte underleverandører indenfor el, malerarbejde og VVS, så byggemodulerne er næsten færdige allerede, når de forlader vores produktion. Under transporten bliver modulerne pakket forsvarligt ind, så de er godt beskyttet på vejen til opstilling og montering på byggepladsen.

Vi leverer oftest modulbyggeri i totalentreprise, så du får en nøglefærdig løsning klar til brug. Her på siden kan du se eksempler på de mange forskellige byggeprojekter, vi har leveret. Du er også altid velkommen til at kontakte os på 75 55 55 12 for en uforpligtende snak om dit byggeri. Vi har allerede hjulpet mange kunder over hele Danmark, inkl. Aarhus, Odense og København.