Medarbejdere

Per Kjær Henriksen
Salg / Direktør
ph@designmodul.dk
Mobil: 40 11 14 43
Som ejer af virksomheden står Per for den daglige ledelse og er ansvarlig for vores salg samt udvikling af produkter og koncepter. Per er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han har mere end 20 års erfaring indenfor salg og produktion af moduler, specialcontainere og teknikhuse. Per har tidligere været byggeleder ved Monberg og Thorsen samt produktionschef ved Marius Hansen Facader.
Dorte Kjær Henriksen
Økonomichef
dkh@designmodul.dk
Mobil: 20 27 55 13
Dorte er medindehaver og har ansvar for økonomi/regnskab, herunder løn og personale. Derudover medvirker hun ved udvikling af koncepter til salg og er ansvarlig for markedsføringen. Dorte er uddannet Cand. Merc. i Strategi og Ledelse i 1995 og har erfaring som blandt andet direktionsassistent i en IT-virksomhed og som uddannelses- og amtskonsulent i et landsdækkende oplysningsforbund.
Søren Møller Schacht
Produktions- & projekteringsleder
sms@designmodul.dk
Søren er ansvarlig for den daglige ledelse af vores produktion og for tegnings- og projekteringsarbejdet hos DesignModul. I samarbejde med Per er Søren desuden involveret i udviklingen af nye koncepter og løsninger samt udarbejdelse af tilbud. Søren er uddannet bygningskonstruktør ved BTH Horsens i 2007 og har, inden sin ansættelse i DesignModul as i 2010, arbejdet i diverse virksomheder indenfor byggebranchen.